EF Hasle Feriepark

Info

På denne hjemmeside kan du læse mere om Ejerforeningen Hasle Feriepark. I menuen finder du nyheder fra ejerforeningen samt oplysninger om regnskaber, budgetter, nyhedsbreve samt generalforsamlingsreferater.

Hasle Feriepark består af 72 dejlige ferieboliger, som er naturskønt beliggende i Hasle Lystskov. Tag jer en hyggetur i skoven – husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og I kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Ferieparkens swimmingpool og børnebassin (begge opvarmet 25.05-31.08) byder også på vandlege. Er der brug for lidt mere motion, skal I prøve den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Der er et fantastisk cykelterræn ved Hasle Feriepark. Cykelstierne starter 100 meter fra ferieparken, og i skoven er der sjove mountainbike-ruter. Udover almindelige cykler har I mulighed for at leje lækre racercykler, mountainbikes og el-cykler i receptionen.  

Husk også at nyde den flotte solnedgang på en aftentur langs stranden, mens I mærker historiens vingesus. Sandklinterne langs Hasle kyst er dannet for cirka 170 millioner år siden. Dengang herskede saurpoderne over Bornholm. Saurpoderne var en dinosaur, som med en længde på op til 40 meter er de største dyr, som nogensinde har levet på jorden. I har gode muligheder for at finde forsteninger fra fortiden. I juni 2004 er der eksempelvis fundet et forstenet fodspor fra en lille Saurpode – den havde “blot” været 20 meter lang…  

Se en film om Hasle Feriepark ved at klikke på videoen herunder