EF Hasle Feriepark

Hvem gør hvad?

For at du som ejer nemmere kan finde ud af, hvor du skal henvende dig med et spørgsmål eller ønsker, har bestyrelsen lavet en oversigt, som viser “hvem der gør hvad”:

Ejerforeningen

Ejerforeningen varetager alle fælles opgaver for husene i Hasle Feriepark – eksempelvis den udvendige vedligeholdelse af husene og pasning af grønne områder og stier. Bestyrelsen har indgået driftsaftaler med team-jensen om pasning af swimmingpool, legeland med videre. Ejerforeningens bestyrelse kan kontaktes på ef@efhasleferiepark.dk


Receptionen – team bornholm

Det er Lennart Mortensen som sørger for:

  • Driften af restauranten
  • Driften af minimarkedet
  • Rengøringer efter udlejninger
  • Udlejning af cykler, sengelinned med videre
  • Viceværtsydelser for ejerforeningen og ejerne
  • Drift af swimmingpoolen

Lennart kan kontaktes på mail hasleferiepark3790@gmail.com eller telefon 88 44 40 45.


Team Bornholm

“Bornholmske Feriehuse – Team Bornholm ApS” varetager udlejningen af husene på vegne af de individuelle ejere. Ejerforeningen har ikke noget “direkte” at gøre med udlejningen, idet ejerforeningen ikke er “aftalepart” i udlejningsaftalerne. Udlejningsaftalerne er således indgået mellem den enkelte ejer og “Team Bornholm – Bornholmske Feriehuse ApS”. Team Bornholm kan kontaktes på mail info@teambornholm.dk eller telefon 56 95 85 66.


Administrator – Rønne Revision

Administrator varetager bogføring, fører medlemskartotek, opkræver ejerforeningsbidrag samt udarbejder årsopgørelser for elforbrug. Administrator kan kontaktes på mail: thl@ronnerevision.dk eller telefon 56 95 05 95  (spørg efter Thomas Hjorth Lodahl)

Webmaster

Oplever du fejl på hjemmesiden så skriv venligst til webmasteren på thomas@nygaardiversen.dk så retter jeg problemet hurtigst muligt.