EF Hasleferiepark

Nyt fra bestyrelsen

Status for swimmingpool
Den lovpligtige ombygning af opbevaringsrummet for pool-kemikalier er færdiggjort, således at syre- og klorbeholdere er blevet adskilt.
 
Ejerforeningen har fået udarbejdet en detaljeret driftsmanuel for pasning af swimmingpool. Såvel Ole Dreyer (ejerforeningens formand) som Steffen Finne (driftsansvarlig for poolen) har fået et eksemplar af manualen.
 
Firmaet, som tilser pool-anlægget, har bekræftet, at anlægget kører optimalt med de nye tiltag, som er gennemført.

Skygge fra træer
Flere af ferieparkens huse har haft problemer grundet skygge fra træer, som står på nabogrunden, der er ejet af Bornholms Regionskommune. Ejerforeningens bestyrelse har derfor indledt en dialog med Bornholms Regionskommune for at få beskåret/fældet træerne.

Nyt rederi overtager ruterne til Bornholm
Fra og med i morgen, den 1. september 2018, overtager Bornholmslinjen driften af færgerne til/fra Bornholm. Det betyder blandt andet andre færger og nye færgekoncepter. En ny ting er også, at færgepriserne kan skifte fra sekund til sekund afhængig af, hvordan efterspørgslen er på de givne afgange. Typisk vil priserne dog stige op til en færgeafgang. Et godt råd er derfor at bestille dine færgebilletter i så god tid som muligt, da du dermed oftest vil spare penge på færgebilletten fremfor at booke i sidste øjeblik.

Datoer

  • Næste bestyrelsesmøde er den 20. oktober 2018.
  • Næste ordinære generalforsamling er den 13. april 2019